Paars

Het reclamebureau dat ging verhuizen

Door 24 februari 2014 No Comments

Vandaag is de dag… Voor ons voelt het als een enorme stap (die in de praktijk wel meevalt) om een nieuw en eigen kantoor te betrekken. We vertrekken van ons zolderkamertje naar Cube050, een verzamelkantoor op het Zernike terrein in ons mooie Groningen. Genoeg te doen dus vandaag! Spoedzaken afhandelen doen we direct, de rest van de to-do lijst wordt even een dagje doorgeschoven. Maar eerst:

8:30

Onder het genot van een bakkie spreken we de dag en week door. We kijken welke klussen er liggen, wat absoluut vandaag gedaan moet worden en wat doorgeschoven kan worden. En wie heeft daar met zn dikke vingers aan dat bord gezeten? 😉

Zo: aan de slag!

11:00
De spoedzaken zijn grotendeels afgehandeld, er zijn wat telefoontjes gepleegd en mails verstuurd. Op het tikken van dit blog na lijkt het donders veel op een normale maandag. Ware het niet dat we Thonie z’n computer al hebben ingepakt en we ineens met een lege werkplek zitten.

 

We ronden zo langzamerhand onze werkzaamheden af en beginnen de rest van de spullen in te pakken. Noodzakelijke items eerst!

Vanaf nu wordt het updaten van het blog een iets grotere uitdaging, maar met de wondere wereld van de mobiel moet er vast iets te regelen zijn. Wij pakken de boel in, tot later!

13:00
Het oude Bloei HQ is leeg, en hebben een nieuwe slogan. “Bloei Media, past in twee middenklassers!

Klein stukje rijden naar het Zernike terrein, waar we ons nieuwe kantoor aantreffen! Met een juweel van een nummer, 106,  vinden we ons kantoor op de hoek.

17:45
Na een middagje slepen, bureau’s verstellen, netwerk instellen, met bevriende buren bellen (“Kan je me zien?? Waar sta je dan?”) en opruimen begint het er op te lijken. De basis staat er en Bloei Media is weer klaar voor actie!

Er zijn nog drie dozen die uitgepakt moeten worden, maar geen kasten om het spul in te doen. Op naar de Zweed!

20:20
Een zeer origineel designmeubel rijker en wat zweetdruppels armer zijn we zo’n beetje klaar met het uitpakken van de dozen en het inpakken van de kast. Morgen een tripje naar vuil- en papiercontainer en dan zijn we er wel zo’n beetje klaar voor!

Dat was hem, tijd voor een pintje, morgen staan we weer helemaal klaar voor onze klanten. Nieuwsgierig naar ons kantoortje en de rest van het pand? Kom eens een kop koffie halen!