Webdesign

Een website van Bloei uit Groningen:
Gebruikersvriendelijk, responsieve én gewoon AMWESOME!!

Je website, niet alleen een mooi ontwerp

Aanwezig zijn op internet is tegenwoordig onmisbaar. Natuurlijk kan dat tegenwoordig goed door middel van bijvoorbeeld een Facebook of Twitter pagina, maar dat is geen vervanger voor een goede, conversie gerichte website. Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Google om producten en diensten te vinden. Zonder site zal jouw bedrijf bij zo’n zoekopdracht slecht gevonden worden. Of je insteek nu simpelweg een prachtige site is, of je bent vooral gericht op conversie en doelstellingen, Bloei media heeft alles in huis om voor jou de perfecte site te realiseren.

WORDPRESS CMS

Wij gebruiken WordPress omdat het een geweldig CMS systeem is. Daar staan wij niet alleen in, want WordPress heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld. Een mooie bijkomstigheid: WordPress is open source systeem, dus gratis en dus betaalt jij bij ons niet voor een duur CMS systeem.

Allemaal leuk en aardig, maar wat krijg je nu eigenlijk en wat kunnen wij voor jouw betekenen?

  • Een website die geheel in de huisstijl is van jouw bedrijf
  • Volledig responsive (geschikt voor computer, telefoon en tablet)
  • Wij regelen waar nodig de domeinnamen en hosting van je website.
  • De website is duidelijk en intuïtief in gebruik
  • Je kunt zelf de content van je website bijhouden en wijzigen volledige vrijheid dus.
  • We richten het systeem zo in dat het voor jou zo gemakkelijk mogelijk wordt de content te wijzigen.
  • Wij verzorgen de tools voor het optimaliseren van je vindbaarheid online (SEO)
  • Je krijgt een uitgebreide uitleg over de werking en het bijhouden van jouw website.

WERKWIJZE

We proberen onze werkwijze zo helder, overzichtelijk en begrijpelijk te houden. Geen gladde marketing praatjes en overbodige technische termen, maar gewoon zeggen hoe het zit. Wel zo duidelijk!

Stap 1

Uitstraling en wensen
In deze fase bespreken we je exacte wensen. En willen we graag weten welke uitstraling je voor ogen hebt. Dit doen we aan de hand van een vragenlijst en persoonlijk contact. Dit kan ook per mail of telefoon, het is immers geen 2020 meer.

Stap 2

Van inhoud naar functioneel ontwerp
In de tweede fase gaan we bepalen welke content (teksten en afbeeldingen) er op de site wordt weergegeven en hoe deze content in de pagina’s wordt weergegeven. Op basis van deze content gaan we aan de slag met het functioneel ontwerp. Deze bouwen wij online waardoor het interactieve functioneel ontwerp direct uitgeprobeerd kan worden. VET!

Stap 3

Het ontwerp van de website
Nu de functionaliteit en de basisopzet van de website is vastgesteld, gaan we verder met de vormgeving. Uiteraard doen we dit op basis van de gewenste uitstraling, het doel, de doelgroep en de huisstijl (mits beschikbaar). Tussentijdse beoordelingen gaan niet op basis van afbeeldingen, maar op basis van een werkende website op onze server. Zo krijg je het allerbeste beeld. Zowel qua uiterlijk als qua werking. Wat wil je nog meer?

Stap 4

De invulling van je website
In deze fase hebben we het ontwerp en de layout van de verschillende pagina templates afgerond. Nu is het tijd om de website te vullen Alle pagina’s zullen gevuld worden met de juiste teksten en afbeeldingen, de menu’s zullen aangemaakt worden en de overige functionaliteiten zullen ingericht worden. Na deze fase is de website in de basis af.

Stap 5

Puntjes op de i
In de laatste fase zetten we in alle opzichten de puntjes op de i. We optimaliseren de website voor de verschillende browsers en platformen, we testen de site, halen eventuele fouten uit de website en geven uitleg over het gebruik van het CMS zodat de content door jou zelf onderhouden kan worden. Ook zullen wij in deze fase de website verhuizen naar de uiteindelijke server voor het juiste domein.

Stap 6

Lekker zelf aan de slag met je website
Je website staat online en je kunt zelf aan de slag met het bijhouden en up to date houden van je website. We kunnen je in deze fase natuurlijk nog ondersteunen en je tips geven over bijvoorbeeld beter gevonden worden via zoekmachines.

Mogen wij jouw nieuwe website bouwen? laat je wat van je horen dan gaan we een keer in gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.