Over ons

Er was eens…

Boei media, de communicatie vormgevers van Noord Nederland

Wij bedenken en maken media uitingen . We noemen ons zelf Grafisch-, website-, campagne-, identiteit- en branding- vormgevers of ontwerpers. We zijn communicatie-partner voor onze klanten. Doen we dan alles? Ja en nee. We doen veel, maar niet alles (zelf). Daarom hebben we een breed netwerk van professionals om ons heen.

Me myself and i

Bloei media (maar jij mag ‘Bloei’ zeggen) is opgericht door Erik-Peter Schutter (EP) en Thonie Kroon. Bloei is een design bureau, met een sterke focus op corporate, persoonlijke, verrassende en creatieve vormgeving. Onze wortels liggen in de Groningse klei, maar inmiddels vind je ons in de Drentse bossen en op de heide. Al reikt ons werkgebied ook ver daar buiten.

Bloei is reeds sinds 2007 verantwoordelijk voor tal van huisstijlen, logo’s, websites, campagnes, posters, brochures, boeken, promotiemateriaal, beursstands en zelfs (bedrijfs-) namen.

We helpen bedrijven aan een stabiele basis in de vorm van een eigen identiteit en de materialen en ideeën die nodig zijn om een plek in de markt te veroveren of uit te breiden. Wij fungeren graag als klankbord, sparring-partner en leverancier voor alle professionele-, spannende- of spraakmakende communicatie uitingen. We willen een open relatie met onze klanten waarin vertrouwen, professionaliteit en creativiteit centraal staan. Wij geloven dat kwaliteit en service leidt tot langdurige relaties en daar werken we constant aan.

Wist je dat

  • We als reclamebureau al sinds 2007 mooie dingen maken in en voor Groningen.
  • Wij werken voor de snackbar om de hoek en het grootste Laboratorium van Nederland.
  • En wij naast vormgeven ook regelmatig een rondje hardlopen.
  • Voor het project ‘Het verdwenen Groningen’, dat we voor het dagblad van het Noorden deden, in de top 3 voor de titel Journalist van het Jaar 2017 zijn geëindigd.
  • We samen met een aantal bevriende ondernemers ons eigen bier hebben gebrouwen.
  • We alles vorm weten te geven (test ons maar eens uit).
  • Je ons dag en nacht kunt bellen (we nemen niet altijd op! Zzzz Zzzz).
  • En dat we graag met je afspreken om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Samen staan we sterk(er)

Het spreekwoord luidt; ‘schoenmaker blijf bij je leest’ en dat is precies wat wij doen. Wij doen waar we goed in zijn, want eerlijk is eerlijk… we kunnen niet álles. Gelukkig is het ook niet nodig om alles zelf te kunnen als je een netwerk van professionals om je heen hebt. Een netwerk waar onze klanten regelmatig van profiteren.

 

Wij werken regelmatig samen met:

marketing guru’s // video makers // fotografen // SEO en SEA specialisten // tekstschrijvers // drukkers // beletteraars

Bloei in beeld