Wardenburg beveiliging en telecom

Wardenburg is een beveiligings- en telecombedrijf, waar wij geregeld mogen bijspringen op communicatie. Van een flyer tot complete beursstand, we hebben al van alles mogen maken. Zoals bij al onze klanten geldt ook hier dat we voor service en ontzorgen gaan, we zijn niet alleen uitvoerende vormgevers, maar denken mee en verzorgen de inkoop waar nodig.

Wardenburg ontwerp design ondersteuning iconen ontwerp

Ontwerp iconen

Voor Wardenburg hebben een aantal stappen gezet om hun externe communicatie verder te professionaliseren. Eén van de wijzigingen die zijn gemaakt is het ontwerpen van een icoon bij alle onderdelen van het bedrijf.

We ontwierpen een iconenset passend bij het bedrijf. Zo is in één oogopslag duidelijk waar een divisie voor staat en wat Wardenburg als bedrijf zoal te bieden heeft.

Bloei media verzorgde het volledige ontwerp, de vormgeving en kleurkeuzes. Naar ons idee een strakke set iconen, direct bruikbaar in allerlei toepassingen.

Beurstand en Actieflyer

Ieder jaar vinden in Groningen de Noordelijke Promotiedagen plaats. Hier presenteren bedrijven zich, worden nieuwe contacten gelegd en oude relaties opgehaald. Ook Wardenburg is een vaste bezoeker van deze beurs, maar wilde zich dit jaar nog beter presenteren dan andere jaren. Zo werd Bloei media gevraagd een beursstand te ontwerpen. We hadden al een iconenset ontworpen welke we direct konden toepassen en met het fraaie beeldmateriaal wat beschikbaar was hebben we deze stand neergezet.

Actie

Naast de beursstand is er een actie bedacht speciaal voor de beurs, waar wij een pakkende flyer voor hebben ontworpen.

Zowel de stand als flyer werden in direct bruikbare bestanden aangeleverd, waardoor men bij Wardenburg zelf de inkoop konden doen.

Wardenburg ontwerp design ondersteuning beurs flyer

Diverse andere klussen

Naast de iconen en een beursstand hebben we door de jaren heen verschillende andere uitingen mogen vormgeven voor Wardenburg.

Wardenburg ontwerp design ondersteuning advertentie

Advertentie – Hattrick

De Hattrick is het businessblad van FC Groningen, waar ook Wardenburg sponsor van is. Men klopte bij ons aan voor een advertentie om hun merk te versterken, met een duidelijk voetbalthema. U vraagt, wij draaien, dus enige tijd later stond deze mooie advertentie te schitteren in de Hattrick!

Bedrijfsbrochure

Eén van de eerste opdrachten die wij voor Wardenburg mochten doen was de  bedrijfsbrochure. We hebben met aangeleverd beeldmateriaal en teksten een mooie zakelijke brochure ontworpen. In deze brochure komen ook de door ons ontworpen iconen weer terug.

Ook dit drukwerk is ingekocht door Wardenburg zelf, wat door de door ons geleverde drukklare bestanden een fluitje van een cent is geweest.

Wardenburg bedrijfsbrochure ontwerp
Wardenburg mailing ontwerp

Mailing

Voor een direct mailing actie ter promotie van een nieuw product hebben we een doosje ontworpen, waarin verschillende informatie- en promotiemiddelen zaten.

Wardenburg narrowcasting sheet ontwerp
Wardenburg narrowcasting sheet ontwerp
Wardenburg narrowcasting sheet ontwerp
Wardenburg narrowcasting sheet ontwerp
Wardenburg narrowcasting sheet ontwerp
Wardenburg narrowcasting sheet ontwerp