Vormgeving en Drukwerk: Cadeaucheque

Voilà klopten bij ons aan voor de vormgeving van een nieuwe cadeaucheque, inclusief hoes. Hiervoor hebben we een ontwerp gemaakt dat net even anders dan anders is. De hoes heeft geen opdruk, maar een uitsparing waardoor het logo getoond wordt.

cadeaucheque ontwerp Voila
Cadeau cheque ontwerp Voila

 Op verzoek van Voilà is zowel de hoes als de cheque van volledig gerecycled materiaal. Bovendien hebben we helemaal in overeenstemming met het beleid van het restaurant gezocht naar een lokale leverancier voor het drukwerk. Zo hebben we een fantastisch restaurant mogen helpen met nóg een puntje op de i.

Vormgeving ‘proeven in Groningen’

Ook in 2014 was Voilà te vinden op het het evenement Proeven in Groningen, “een bewezen succesvol culinair evenement, dat bezoekers de gelegenheid biedt kennis te maken met gerechten van toprestaurants.” Voor dat evenement heeft Voilà een actie bedacht welke met door ons ontworpen posters en flyers een succes is gebleken.

Poster ontwerp Voila

Spoedje

Met alle drukte van een goed lopende zaak kan het gebeuren dat dingen op het laatste moment moeten gebeuren.  Zo kwam het er van dat Bloei media in 2 dagen het overleg met de klant, het ontwerp en vormgeven, de correcties, het regelwerk met de drukker en het drukklaar maken van de ontwerpen heeft gedaan.

We maakten:

  • 1000 flyers
  • 4 verschillende posters
  • Een grote cheque voor de winnaar

Vormgeving en ontwerp: Fietsenrek

Ook deze keer wist Voià ons te vinden, en dit keer om een fietsenrek te personaliseren in de huisstijl van het restaurant. Bloei media verzorgde het ontwerp, de opmaak en de inkoop. Dus de volgende keer dat u een (h)eerlijk avondje uit heeft, let niet alleen op de prachtige borden, maar ook waar u uw fiets kunt stallen!