Totaal pakket

Dit is zo’n opdracht waar we blij van worden. We hebben voor de mensen van (toen nog) Mac Server Solutions een compleet traject uitgevoerd, van een nieuwe naam tot een nieuwe huisstijl. Natuurlijk inclusief sterk logo, een fraaie responsive website en duidelijke communicatie naar de bestaande klanten. Van oud naar nieuw, van A tot Z begeleid door Bloei media.

Naam, logo en huisstijl

Vanaf de basis bezig met een merk. Dat is eigenlijk de enige goede manier. Dat beseften ook de mensen van Mac Server Solutions, die ruim 10 jaar geleden hun naam en logo hebben bedacht.

De markt heeft de naam echter ingehaald, dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuw imago. In samenspraak met de klant is de nieuwe naam ontwikkeld. Daarna het logo, waarna de hele huisstijl uitgerold kon worden.

Kolibrie ICT visitekaartje en huisstijl ontwerp

Frisse responsive website

Bij een nieuwe huisstijl mag een fraaie website natuurlijk niet ontbreken! Voor Kolibrie ICT hebben we gekozen voor een strak ontwerp, waarin de frisse huisstijl kleur in verschillende gradaties veel ruimte krijgt. Uiteraard is de site volledig responsive en dus goed te bekijken op telefoon en tablet. Omdat we hebben gekozen voor het WordPress CMS als basis is de site door de klant zelf volledig te onderhouden.

Kolibrie ICT website en huisstijl ontwerp