Certe Medische Diagnostiek & Advies

Naast alle mooie nieuwe projecten die we mogen oppakken hebben we natuurlijk ook terugkerende klanten. Gelukkig wel! Certe is zo’n partij die ons weet te vinden voor allerlei klussen. De afgelopen tijd hebben we weer diverse zaken voor Certe mogen maken. Het personeelsblad etCertera wordt periodiek door Bloei Media opgemaakt. Flyers, folders en brochures. Alles natuurlijk in de juiste huisstijl en in nauwe samenwerking met de communicatie afdeling.

Certe ontwerp en DTP

Vormgeving en DTP – etCertera

Certe heeft een bedrijfsblad dat meerdere keren per jaar wordt uitgegeven, de etCertera. Bloei doet de volledige vormgeving en opmaak van dit blad (DTP), in nauwe samenspraak met afdeling communicatie.

Bij iedere uitgave wordt zolang mogelijk gewacht met de invoer van bepaalde inhoud, zoals de meldingen van de afdeling P&O. Zo gebeurt het dat Bloei media de laatste wijzigingen doorvoert, een bestand op hoge resolutie naar de drukker stuurt en het bedrijfsblad een dag later gedrukt is.

Vormgeving Jaarbericht

We doen veel klussen voor Certe. Het jaarbericht is daar een uitstekend voorbeeld van. De huisstijl van Certe is bij ons tot in de puntjes bekend, dus de communicatie afdeling weet dat ze bij ons alleen de teksten hoeven aan te leveren om vervolgens een compleet ontwerp terug te krijgen.

Certe ontwerp en DTP

Met strakke titelpagina’s in de huisstijlkleuren van het bedrijf hebben we een eigenzinnig ontwerp neergezet, wat niet alleen rustig is maar opvallend tegelijkertijd.

In dit geval heeft Certe zelf de inkoop van drukwerk verzorgd, dus konden wij volstaan met het leveren van drukklare bestanden. Door naar de volgende!

Certie

Vanuit Certe kregen we de vraag een karakter te bedenken die ingezet kan worden voor de kindercommunicatie binnen de ziekenhuizen en priklocaties. Zo is Certie geboren, een op een bacterie geïnspireerd karakter die je in verschillende ziekenhuizen en priklocaties tegen kunt komen. Certie heeft zelfs twitter 🙂

Ontwerp Certie Certe