De kogel is door de kerk. De nieuwsbrief is verstuurd, het bericht gedeeld op social media. Er is zelfs al een brief naar de KvK. Per één november ben ik niet langer onderdeel van Bloei media.

Slik.

Dat is best even pittig. We zijn een bedrijf van drie vrienden, die de afgelopen tijd onze stinkende best heeft gedaan om er een succes van te maken. En dat lukt donders goed. Maar er jeukte toch iets.

Bloei is een vormgeefbureau. We maken mooie dingen, dingen die werken. Ik ben een marketeer. Hoewel ik bij Bloei mijn dagen prima kan vullen met overheadwerkzaamheden en projectmanagement, zijn het Erik-Peter en Thonie die de creatieve koppen en daamee de werkpaarden van Bloei media zijn. Daar komt bij dat ik weinig nieuwe ervaring opdoe in een snel veranderend vakgebied.

Dus, ik zoek mijn heil elders en ga weer voor een baas aan de slag. Nogmaals slik.

Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, dus ik sta zeer binnenkort weer bij de KvK op de stoep, deze keer voor een inschrijving. Daar houden de mannen van Bloei je vast van op de hoogte.

Bloei media - het reclamebureau van bloeiend Groningen

Rest mij niets anders meer dan iedereen te bedanken die mijn tijd bij Bloei meer dan aangenaam heeft gemaakt. Onze klanten en leveranciers, onze pandgenoten in Cube050 en natuurlijk die andere twee stinkerds hier op kantoor.

Ik zal regelmatig de vrijdagmiddagborrel komen binnenvallen om ieder gewillig slachtoffer alle hoeken van de pingpong tafel te laten zien. Dus tot dan, of ergens anders. Nogmaals bedankt!

Johan