Het is alweer december, de kalender loopt bijna op z’n eind. Na verschillende kerstkaarten en kerstmailingen ontworpen te hebben voor onze klanten, dringt het langzaam door… “en wij zelf dan?”

We hadden het de afgelopen maanden zo druk dat we nooit hebben stilgestaan bij een eigen kerstattentie voor onze klanten waar we zo graag en met veel plezier hard voor werken. Niet dat we er over klagen hoor, we houden van deze drukte en we kunnen oprecht zeggen dat het een bewogen, maar mooi jaar is geweest.

Toch wilden we onze klanten niet met lege handen het nieuwe jaar in laten gaan. Geen flessen champagne, oliebollen of kerstbomen, nee gewoon een bescheiden kerstkaart die bij ons als bescheiden jongens past.  Dus bedachten we een (vonden wij zelf) AWESOME kerstkaart. (“het is moeilijk bescheiden te blijven…”)

Een spetterende kaart om op een schitterende wijze het nieuwe jaar in te luiden, het idee was snel geboren. Vuurwerk moest het worden, een kaart met ster(retjes)allures.

Er was echter één klein ding waar we in alle decemberhectiek geen rekening mee hebben gehouden… de post. Wat ze met de post doen weet ik niet, maar de mooie kaarten zijn niet allemaal aangekomen zoals we ze verstuurd hebben. Misschien had de sorteermachine een eindejaarsdipje of heeft de EOD onze kaart persoonlijk onschadelijk gemaakt. Waar het op neer komt is dit; onze klanten hebben een envelop gekregen met een paar kromme ijzerdraadjes, een beschadigde kaart en hoopje kruid…

Bloei media - het reclamebureau van bloeiend Groningen
Bloei media - het reclamebureau van bloeiend Groningen
Bloei media - het reclamebureau van bloeiend Groningen
Bloei media - het reclamebureau van bloeiend Groningen

Spreken we nu van een slecht uiteinde? Nee hoor helemaal niet! Doe iets creatief met de draden of het kruid (let wel op je vingers!). De wensen zijn in ieder geval nog net zo gemeend als wanneer de kaart goed was aangekomen. En voor diegenen die het gemist hebben…

We hopen jullie allemaal weer te zien in het nieuwe jaar en met jullie te mogen samenwerken en wensen iedereen een heel goed, liefdevol en gezond 2016!!

Proost!

Thonie en Erik-Peter