Rood

Het nieuwe Bloei Media

Door 18 juli 2013 No Comments

Bloei Media

Inmiddels zijn we als reclamebureau in Groningen alweer zes jaar bezig om de mooiste dingen te maken voor onze klanten. Je hebt inmiddels kunnen wennen aan onze manier van werken: meedenkend, origineel en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit is waar Bloei Media voor staat en waar we de toekomst mee in gaan. Maar er zijn ook dingen die veranderen. Positief wel te verstaan!

Nieuw maar vertrouwd

Die toekomst ziet er vanaf heden nog mooier uit! De bekende koppen Thonie en Erik-Peter hebben nóg meer tijd voor Bloei, ons logo heeft een poetsbeurt gehad, de website is vernieuwd en we mogen een nieuwe Bloeier verwelkomen! Maak kennis met Johan Bokma!

Johan

Ons dienstenpakket is met deze nieuwe aanwinst verder uitgebreid. Johan is een marketeer met een grote liefde voor internet. Dus met al je vragen over websites, je resultaten in de zoekmachines, het gebruik van social media voor je organisatie en veel meer kan je nu ook bij ons terecht.

Kantoorloos bureau

Reclame- en Communicatiebureaus zitten vaak in de prachtigste panden midden in de stad. Wij vinden dat jij niet hoeft te betalen voor ons mooie kantoor. Wij komen daarom graag bij je langs, of spreken ergens af.

Kom maar op!

Al met al zijn we helemaal klaar voor de toekomst en hebben we ontzettend veel zin om in deze nieuwe formatie (weer) voor je aan de slag te gaan. Dus nog altijd geldt: Bloei Media is dé communicatiepartner!