Bloei media - het reclamebureau van bloeiend Groningen

Hé, je veter zit los! Ja, het is weer de dag dat je lollige collega’s zout in de suikerpot stoppen en plakband op het oog van je lasermuis plakken. Maar nergens gaat het zo los als op internet. De ochtend is nog jong, en nu al is het aanbod van al dan niet geslaagde grappen te groot om uit te kiezen. Een kleine greep:

Laat users andere users bannen
Ieder jaar is Tweakers er als de kippen bij om in te haken op 1 april. Soms met enorme voorbereidingstijd. Dit jaar houden ze het relatief eenvoudig, met de intruductie van een systeem waarbij per SMS (heel 2015!) users voorgedragen kunnen voor een ban.

com.Google
Wat krijg je als je de URL van Google omdraait? Yep.

Maps Pacman
Wat ons betreft de mooiste tot nu toe, de mogelijkheid om Pacman te spelen op maps. Zoom in op een gebied naar keuze, klik op de Pacman button, en gaan met de gele bol!

Zoals gezegd, het is vergeven van de grappen of originele content. Uiteraard is #1april trending op twitter, bekijk zelf maar eens wat er zoal langs komt. Bij ons blijft vooral de vraag over of het nog nut heeft om als bedrijf in te haken op 1 april. Om op te vallen hoef je eigenlijk niet meer te doen, maar iets leuks bedenken en zien dat je volgers je ludieke actie kunnen waarderen heeft natuurlijk wel meerwaarde. Wat ons betreft blijven de grappen nog even stromen, want geslaagd of niet, het is mooi om te zien dat zoveel bedrijven hun best doen op met originele uitingen te komen.

Psst: je gulp staat open!

Bloei media - het reclamebureau van bloeiend Groningen