Grafisch ontwerp

~ [Beeldende vorming] het verzorgen van de opmaak van teksten en beelden ~

Huisstijl

Als ondernemer ben je professional op jouw vakgebied en natuurlijk wil je dit ook uitstralen. Dit is wat jouw potentiële klant als eerste ziet en binnen slechts honderdsten van een seconde heeft deze potentiële klant (al dan niet bewust) besloten of hij met een professional of een amateur te maken heeft. Dit zegt uiteraard niets over jouw professionaliteit, maar kan je wel klanten kosten.

Een goede huisstijl is daarom zeer essentieel. Of het nu gaan om een logo, visitekaartje en een kekke sleutelhanger gaat, of een compleet corporate design. Je moet een goede eerst indruk maken om binnen te komen.

Logo ontwerp

Het logo is de basis van je huisstijl, het fundament waarop je hele uitstraling gebouwd is. Wat ons betreft het belangrijkste onderdeel. Daarom besteden wij altijd veel tijd zorg en aandacht aan onze logo’s. Waarom wij het logo zo belangrijk vinden?

  • Een goed logo de basis is van je identiteit
  • Een goed logo je herkenbaarheid vergroot
  • Een goed logo positief bijdraagt aan je imago
  • Een goed logo je positief onderscheidt ten opzichte van de concurrentie
  • Een goed logo zorgt voor eenheid in je uitstraling

Ontwerp

Ben jij toe aan een (nieuwe) huisstijl of een (nieuw) logo? Dat treft. Dat is namelijk precies waar we goed in zijn. Het ontwerpen en vormgeven van een logo, beeldmerk, vignet of complete huisstijl doen we graag. Of het nu simpel en strak is, of een kunstwerk op zich, we kunnen er mee uit de voeten. Samen gaan we op zoek naar waar jouw bedrijf voor staat, wat de doelgroep is en welke stijl daar bij past. Om er vervolgens iets prachtigs van te maken.

Klinkt mooi toch? Dat is het ook. Kijk maar eens bij ons werk of in de nieuws sectie!

We hebben al heel wat logo’s en huisstijlen gemaakt voor klanten binnen en buiten Groningen. We noemen ons zelf ook wel eens ‘communicatie vormgevers’ en dat is eigenlijk precies wat we doen. We geven vorm aan allerlei verschillende communicatie uitingen. We kunnen je helpen met een krant, flyer, poster, boek advertentie of brochure. Maar ook auto’s, raambestickering of kleding. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of wij kunnen het voorzien van een eigen smoel.

Opmaak en DTP

De opmaak van drukwerk kan een flinke klus zijn. Gelukkig kennen we programma’s als Indesign, Illustrator en Photoshop door en door. Daardoor kunnen we op efficiënte wijze alle DTP en opmaak klussen afhandelen. Dat scheelt jou tijd en je bent verzekerd van een document waar iedere drukker perfect mee uit de voeten kan.

Drukwerk

En dan heb je een drukklaar bestand klaar staan. Wat nu? Geen zorgen! Wij hebben dagelijks contact met drukkers en kunnen jouw drukwerk kant en klaar bij je laten bezorgen. Mocht er iets niet in de haak zijn met DPI’s, afloop, RGP of CMYK profielen dan regelen we dat. Van visitekaartje tot boekenreeks, we kunnen het voor je regelen. Een kleine greep uit de zaken die we voor je kunnen vormgeven, opmaken en drukken:

Briefpapier, Visitekaartjes, Enveloppen, Brochures, Jaarverslagen, Uitnodigingen, Flyers, Posters, Enzovoorts.

Wij zijn benieuwd wat we voor jou mogen vormgeven!