Bruin

Doei Huwelijksstijl!

Door 4 december 2014 No Comments

Trouwen. Het is iets waar ruim 30% van Bloei media ervaring mee heeft. Toen Johan ging trouwen hebben we daar een complete huisstijl voor neergezet, op basis van een voorliefde van de Bokma’s voor films en koken. We waren ontzettend trots op het resultaat en zagen in bruiloften een perfecte uitlaatklep om knallende vormgeefideeën in kwijt te kunnen. Met dat idee in het achterhoofd is huwelijksstijl in het leven geroepen. We maakten een website, visitekaartjes en een Facebook pagina. We gingen een samenwerking aan met huwelijksbranche-genoten en scoorden een artikel in het grootste bruidsblad van Nederland.

Ondertussen is het ruim twee jaar later, en trekken we de stekker er uit. In de praktijk werkt Bloei media voor bedrijven van allerlei formaten. Onze ervaring in de B2B groeit met de dag en dat levert tevreden klanten op. Trouwen, bruiden en alles wat daar bij hoort staat daar (te) los van. We hebben een paar keer te gekke dingen gemaakt, maar hebben besloten dat we de bruiloftwereld laten voor wat het is.

Als iemand een creatief vormgeefbureau zoekt zijn we natuurlijk nog steeds een uitstekende partner, of dat nou voor een huisstijl is of een bruiloft. Maar het actief aanspreken van verloofden laten we voor wat het is. Jammer van de feestjes… 🙁