Bruin

De aller beste wensen voor 2014

Door 26 november 2013 No Comments

Wij willen iedereen het allerbeste toewensen voor 2014! Hopelijk wordt het net zo’n spetterend jaar als het afgelopen jaar. Eén ding weten we zeker; aan ons zal het niet liggen!

Iedereen met wie we het afgelopen jaar met veel plezier hebben mogen samenwerken, willen we heel erg bedanken! We zien elkaar vast en zeker weer terug. En uiteraard hopen we nog veel meer leuke mensen te ontmoeten en mooie samenwerkingen aan te gaan in 2014.

Een kleine terugblik van grote veranderingen
We zijn geen groot bureau. Dat betekent dat verandering al snel een flinke impact heeft op ons bedrijf. Afgelopen jaar voelde voor ons dan ook als een nieuwe start. In juni hebben we besloten dat na 6 jaar de tijd rijp was om fulltime met Bloei Media aan de slag te gaan. Dit hield onder andere in:

  • Dat Johan het team kwam versterken als (online) marketing specialist.
  • Dat er een gezamenlijk kantoor(tje) in gebruik werd genomen.
  • Dat er werd overgewerkt, geborreld, koffie gehaald, gebeld en gemaild.
  • Dat klanten werden bezocht en de website werd venieuwd. En met succes.

Verschillende projecten
De wijzigingen intern zijn terug te zien in ons portfolio. Waar we ons met Bloei Media tot een jaar geleden vooral bezig hielden met Grafische vormgeving en webdesign, hebben we dit jaar ons dienstenpakket flink uitgebreid. We maakten bonnen met hoezen, beursstands, periodieke uitgaven van personeelsbladen, we schreven teksten voor on- en offline gebruik, werkten voor (en samen met) een handvol reclamebureau’s, deden aan zoekmachine optimalisatie dachten met organisaties mee op strategisch vlak en nog veel meer.

Volle kracht vooruit!

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen? Neem gerust contact op voor meer informatie. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Al met al hebben we zin in 2014! We gaan graag weer aan de slag voor onze vaste klanten en hebben zin om nieuwe mensen te ontmoeten. We zijn bezig met leuke projecten en storten ons enthousiast op wat er op ons pad komt. Wij hebben er zin in!