Bloei media, communicatie vormgevers

Wij bedenken en maken media uitingen en stellen ons op als communicatie-partner voor onze klanten. In de praktijk houdt dat in dat we op alle niveaus met vormgeving en strategie bezig zijn. Of je nou een stapel flyers zoekt, of een compleet concept voor een productlancering, Bloei media denkt met je mee. We zijn creatief, gaan voor 100% klanttevredenheid en doen dat tegen een schappelijk tarief.

Bloei media - het reclamebureau van bloeiend Groningen Thonie

Thonie Kroon

Chef/Vormgeving

06-10695815
thonie@bloeimedia.nl
LinkedIn

Bloei media - het reclamebureau van bloeiend Groningen Erik-Peter

Erik-Peter Schutter

Eindbaas/Vormgeving

06-10435293
erikpeter@bloeimedia.nl
LinkedIn

Er was eens ……

Al sinds 2007 is Bloei media actief in het Groningse vormgevers landschap. Erik-Peter en Thonie (toen nog studenten) vonden mooi werk maken leuker dan vakkenvullen en besloten samen aan de slag te gaan. Er werden logo’s ontworpen, huisstijlen gemaakt en websites gebouwd. Bloei media ontwikkelde zich tot een volwassen bureau dat constant op zoek is naar een hoog niveau op zowel vormgeving als conceptueel niveau. En dat is in grote lijnen wat we nog steeds doen!

Wij helpen bedrijven aan een stabiele basis in de vorm van een eigen identiteit en de materialen en ideeën die nodig zijn om een plek in de markt te veroveren of uit te breiden. Denk hierbij aan een logo, een complete huisstijl, een website, promotiemateriaal en zelfs een bedrijfsnaam/productnaam.

We denken graag mee om de perfecte campagne of productlancering neer te zetten. Voor het MKB zijn wij een sterke communicatie-partner ter ondersteuning van bijvoorbeeld de marketing en/of communicatie afdeling.

Wij fungeren graag als klankbord, sparring-partner en leverancier voor alle professionele communicatie uitingen. Wij willen een open relatie met onze klanten waarin vertrouwen, professionaliteit en creativiteit centraal staan. Wij geloven dat kwaliteit en service leidt tot langdurige relaties en daar werken we constant aan.

Samen staan we sterk

Het spreekwoord luidt; ‘schoenmaker blijf bij je leest’ en dat is precies wat wij doen. Wij doen waar we goed in zijn, want eerlijk is eerlijk… we kunnen niet álles. Gelukkig is het ook niet nodig om alles zelf te kunnen als je een netwerk van professionals om je heen hebt. Een netwerk waar onze klanten regelmatig van profiteren.

Wij werken regelmatig samen met:
Marketing guru’s, Video makers, Fotografen, SEO specialisten, Tekstschrijvers, Drukkers, Beletteraars en Audio producenten.

Wij mogen werken voor

Gemeente Groningen
Brouwerij Groninger logo
Venie logo ontwerp
Wardenburg logo
Waack logo
Persona logo
Veldkamp Elzinga Koster logo
Zorg Intens logo
Ritsin logo
Alfa college logo
TVM verzekeringen logo
Value 050 logo
Taribush logo
Combinatie Herepoort logo
O & I Logo
Recras logo
Harm Stuut makelaardij logo
Cafe de Koffer logo
Certe logo
Voila logo
Hessels zeefbanden logo
Machielsen logo
212 Fahrenheit logo
MJD logo
Groninger Apotheken Vereniging logo
Sodom metal logo
KBF Frederiks logo
Hanzehogeschool Groningen logo
Kozijnen centrum Groningen logo
Lexnova logo
Moonlight bigband logo
Kolibrie ICT logo
Si-taly logo
Agiliq logo
SWV Go logo